,,Banana Panda" receptas smagioms pramogoms

"Banānu pandas" recepte jautrai izklaidei

Dari to, kas tev patīk visvairāk!

Šis ir mūsu noteikums numur viens. Lasiet, spēlējiet spēles vai risiniet mīklas kopā un ļaujiet krāsainajām ilustrācijām iedvesmot jūs zīmēt vai uzzināt vairāk par katru dzīvnieku. Lai iegūtu vairāk prieka, iesaistiet brāļus un māsas vai draugus un izmēģiniet jaunas spēļu idejas.

Sekojiet bērna piemēram!

Nekad nav par agru sākt pasaules izzināšanu! Neaizmirstiet pielāgot grūtības pakāpi atbilstoši bērna vecumam, prasmēm un interesēm, lai mīkla nekļūtu garlaicīga. Izmantojiet padomus, ko esam snieguši uz kastēm. Uz katras preces norādām ieteicamo bērna vecumu. Esiet blakus, skatieties un atbalstiet savu bērnu, lai padarītu rotaļu laiku par aizraujošu izglītojošu piedzīvojumu.

Iedvesmojies no mūsu spēļu idejām!

Mūsu izglītojošās puzles, puzles, grāmatas, spēles un rotaļlietas ir balstītas uz vienkāršiem risinājumiem, kas sniedz iespēju izgudrot savus spēles veidus. Vai zinājāt, ka puzles jautrībai nav jābeidzas ar tās salikšanu? Puzles var izmantot arī atmiņas spēlēm. Ja jūsu bērns nevēlas spēlēties ar komplektu "pēc noteikumiem, tas ir labi!" Tas var būt par agru noteiktām aktivitātēm vai jūsu bērnam var būt interese par kaut ko citu — vienkārši izmēģiniet citu pieeju. Puzles vai spēles figūriņas var izmantot arī jaunu vārdu apguvei vai kā citas spēles elementus, piemēram, izlikties spēlēt veikalā. Daudzos mūsu komplektos ir arī spēļu idejas radošām aktivitātēm.

......tikai aizmirst instrukcijas!

Banānu pandas spēles, puzles, puzles var spēlēt dažādos veidos, un mūsu idejas un ieteikumi ir tikai ieteikumi, tāpēc... eksperimentējiet! Dodiet savam bērnam (un sev!) brīvību būt radošam. Ļaujiet viņiem izmēģināt visneparastākās vai nesaistītākās idejas – šī jaunā pieredze arī ļauj bērnam izpētīt pasauli. Bērna iztēlei un radošumam nav robežu! Aicinām arī jūs dalīties ar mums savās idejās.

 Dodiet priekšroku drošībai un kvalitātei!

Izvēloties Banana Panda, varat būt pārliecināts, ka iegūsit augstākās kvalitātes produktus. Mēs izmantojam tikai sertificētus un drošus materiālus – bērnu drošība un veselība ir mūsu prioritāte. Mēs vienmēr pārliecināmies, ka mūsu produktu forma un saturs ir piemērots jauno lietotāju vecumam. Mēs esam atbildīgi par jauniešu estētiskās jūtas veidošanu, tāpēc īpašu uzmanību pievēršam ilustrāciju kvalitātei.

Spēlējiet to!

Atgriezties uz emuāru