Edukacinė ir kūrybinė dovana 2 metų vaikui

Izglītojoša un radoša dāvana 2 gadus vecam bērnam

Kas ir 2 gadus vecs bērns?

Enerģijas viesulis, zibens ātri un visur uzreiz! Mēs visi zinām, ka ar maziem bērniem nav garlaicīgi. Gluži pretēji, ir bezgalīgas iespējas izklaidēties! Jūsu bērns kļūst arvien patstāvīgāks un fiziski koordinētāks: viņam patīk ar kustībām saistītas spēles, viņš pilnveido staigāšanas, skriešanas un lēkšanas mākslu. Ar katru dienu sazināties ar bērnu kļūst vieglāk. 2 gadus vecs bērns runā arvien labāk, zina arvien vairāk vārdu un sāk veidot īsus teikumus. Patiesībā jūsu bērns gūst neticamu progresu visās jomās, ir zinātkārs par pasauli, viņam patīk eksperimentēt un mācās, atdarinot pieaugušos un brāļus un māsas. Šīs ir lieliskas ziņas! Jūs varat atbalstīt bērna dabisko attīstību un vienlaikus izklaidēties.

Recepte jautrībai.

Mēs zinām, kas patīk maziem bērniem! Izstrādājot savus produktus, mēs konsultējamies ar bērnu izglītības speciālistiem. Mūsu labākais padoms: pavadiet pēc iespējas vairāk laika kopā ar savu bērnu un dariet lietas, kas jūs abus iepriecina. Lasiet, skatieties grāmatas, mīklu mīklu, spēlējiet spēles, vingrojiet un veiciet mākslinieciskas aktivitātes.
Visi Banana Panda produkti ir pielāgoti bērnu vecumam un viņiem nepieciešamajam saturam. Ko tas nozīmē? Puzles maziem bērniem, kuri joprojām satver priekšmetus un attīsta smalkās motorikas, ir lielas un izturīgas, bez asām malām un mazāk detaļu. 2 gadus vecs bērns parasti nevar ilgi sēdēt uz vietas, tāpēc labākajai izklaidei vajadzētu būt fiziskai kustībai. Esam izveidojuši savas Suuuper izmēra puzles un spēļu idejas. Ilustrācijas ir neticami krāsainas, pilnas ar detaļām, un tēmas ir pielāgotas mazu bērnu interesēm: dzīvnieki, transportlīdzekļi un aktivitātes viņu tuvākajā vidē.

Lieliska dāvana 2 gadus vecam bērnam.

Ja Tu domā:
ko pirkt 2 gadus vecai meitenei? ko dāvināt 2 gadus vecam zēnam dzimšanas dienā? Kāda ir labākā dāvana jebkuram 2 gadus vecam bērnam? tu esi īstajā vietā! Apskatiet Banana Panda spēles un mīklas, kas ir marķētas no 2 gadu vecuma. Šīs izglītojošās spēles un mīklas ir drošas un iedvesmo bezgalīgām mācībām. Daudzām spēlēm un mīklām ir rokasgrāmatas, kas pilnas ar spēļu idejām, kuras var baudīt visa ģimene.

  • Suuuper Size Puzzle Animal Match - tas ir 34 gab. Puzlē ar gabaliņiem ir viss, kas patīk mazajiem: dzīvnieku dizaini, lieli un izturīgi gabali un apaļi gabaliņi sajaukšanai un saskaņošanai. Var izveidot 6 gab. puzles ar dažādiem dzīvniekiem un savienojiet tās, lai izveidotu vienu lielu attēlu vai brīvi sajauciet 10 gabalus. apaļus gabalus, lai mainītu dzīvnieku dzīvotnes.
  • Suuuper Size atmiņas spēle - spēlēsim atmiņas spēli! Savāc dzīvnieku pārus: pērļu vistiņas, lecošās vardes, pūkainās aitas un citus fermas dzīvniekus! Kā spēlēt:
    Vispirms sāciet ar 2 vai 3 pāriem un pēc tam pievienojiet citus dzīvnieku pārus, kad bērna prasmes uzlabojas. Izklājiet kārtis ar attēlu uz leju, atklājiet divas kārtis vienlaikus, ja tās ir vienādas, nolieciet kārtis malā, ja nē, apgrieziet tās vēlreiz. Uzvar spēlētājs, kurš savāc visvairāk dzīvnieku pāru. Šīs īpaši lielās atmiņas spēļu kartītes var izmantot arī kā kontrasta kartītes, lai iemācītu mazulim atšķirt dzīvniekus, to vārdus, skaņas vai krāsas jebkurā vecumā. Vienkārši ļaujiet vaļu sava bērna iztēlei!

Idejas dāvanām līdz 23 EUR.

Vai meklējat kvalitatīvu izglītojošu dāvanu par labu cenu? Mums tas ir.

  • Katram bērnam iesakām mūsu radošo un izglītojošo Make-a-Match Puzzle ugunsdzēsēju mašīnu un Food truck komplektu. Vispirms bērni saliek lielas puzles daļas, lai izveidotu lielu transportlīdzekli (vairāk nekā 3 pēdas garu), un pēc tam viņi uzzina par dažādiem priekšmetiem, kas tiek ievietoti saliktajā transportlīdzeklī. Taču jautrība ar to nebeidzas! Apļveida puzles gabaliņus var brīvi sajaukt un saskaņot, lai izlemtu, kurš vada šo transportlīdzekli.
  • Bērniem, kuriem patīk būt aktīviem, mēs iesakām mīklu izdomāt Puzzle Space Vecumam atbilstošas ​​ilustrācijas un attēli iepazīstina bērnus ar plašuma plašumu un rosina viņu radošumu un iztēli.

Apskatiet citas mūsu kolekcijas:

Atgriezties uz emuāru