Žaidimai Su Spalvomis

Spēles ar krāsām

Spēle ar krāsām

Bērni izmanto visas maņas, lai uzzinātu par apkārtējo pasauli, tāpēc krāsu uztvere ir ļoti forša prasme! Pat mazi bērni vēlas un spēj iemācīties atšķirt un nosaukt krāsas.

Skatīt krāsu

Kā mācīt bērnam par krāsām? Tas nav grūts uzdevums – mēs dzīvojam krāsainā pasaulē. Acs saņem stimulus, un smadzenes interpretē šos ziņojumus. Bērnu redze dinamiski attīstās pirmajā dzīves gadā: jaundzimušais redz ļoti maz, un gadu veca bērna redze gandrīz konkurē ar pieauguša cilvēka redzi. Šajā vecumā bērni var atšķirt visu krāsu gammu. Attīstoties bērni mācās interpretēt redzēto.

Visaptverošas izglītojošas spēles ļaus jūsu bērnam uzlabot maņas. Attīstīt bērna atmiņu, jo dzīves pieredze ļauj bērniem uzkrāties un iemācīties interpretēt zināšanas par pasauli.

Kā iemācīt bērnam atpazīt krāsas?

Vide, kurā dzīvojat, stimulē smadzeņu darbību un ir jūsu bērna holistiskās attīstības katalizators. Kā vecāks jūs esat sava bērna labākais ceļvedis pasaulē, tāpēc esiet blakus. Norādiet, runājiet un nosauciet lietas, mudiniet bērnu atklāt un klausīties visu, kas notiek apkārt. Jūs drīz atklāsiet, cik viegli ir iemācīt bērnam par krāsām, ja spēles nosaukums ir jautrs! Pielāgojiet grūtības līmeni bērna attīstības prasmēm un interesēm:

  • parādiet bērnam dažādu krāsu priekšmetus;
  • meklēt savā vidē noteiktas krāsas objektus,
  • atklāj krāsas ar sava bērna iecienītākajiem augļiem, dārzeņiem, dzīvniekiem, transportlīdzekļiem...
  • skatieties attēlus grāmatās un izpētiet pasauli sev apkārt,
  • Dodiet savam bērnam brīvību radoši pieiet krāsošanai; galu galā debesis ne vienmēr ir zilas un saule ne vienmēr ir dzeltena,
  • parādiet bērnam dažādus vienas krāsas toņus,
  • izdomājiet radošas spēles ar krāsām, piemēram, sakārtojot krāsainu kreļļu vai pogu secības pēc noteikta raksta,
  • savāc mīklas!

Tas ir tikpat vienkārši kā 1-2-3

Šķirošanas puzles un iesācēju puzles ar diviem gabaliem ar apli ir lieliski piemērotas bērniem, kas vecāki par gadu un apmēram 2 gadus veci, jo krāsas un formas ir lieliska tēma bērniem, kuriem ir zinātkāre par pasauli! Bērni var apgūt krāsas, vienlaikus uzlabojot savas smalkās motorikas un roku-acu koordināciju. Ja tuvumā ir kāds, vecāks vai vecāks brālis un māsa, kas var norādīt un nosaukt dažādus elementus, krāsu, dzīvnieku, transportlīdzekļu nosaukumu un to radīto skaņu apgūšana ir īpaši jautra.

Pieskaņojiet mīklas bērna vecumam un prasmju līmenim, lai tās nebūtu pārāk sarežģītas, pārāk biedējošas vai pārāk vienkāršas, kas izraisa garlaicību. Banana Panda krāsu mācību rotaļlietas 1, 2 un 3 gadus veciem bērniem ir izstrādātas, ņemot vērā mazākos pētniekus:

Pirmās puzles bērniem, kas vecākas par 1 gadu, tostarp Puzles Match the Buddies un Match the Baby, dievina ļoti mazi bērni.

Food Truck Make-a-Match Puzlei ir detalizētas detaļas dažādās krāsās un formās, lai iedvesmotu radošu un izglītojošu prieku.

Kā ar spēlēm maziem bērniem, kas māca krāsas? Izglītojošas spēles no Suuuper Size Memory Game sērijas nodrošina daudzpusīgu jautrību un mācīšanos, tostarp krāsas.

Izkrāso tik daudz, cik vien vari! Atklājiet krāsu pasauli, izpētiet iespējamās krāsu kombinācijas un eksperimentējiet ar krāsojamām grāmatām no Looong krāsojamo grāmatu sērijas

Atgriezties uz emuāru